woensdag 29 januari 2014

Kapsalon ..

Vandaag in de Focus `Kapsalon

Haha ja ik dacht ik blijf even in de trend van gisteren
Maar dan net even anders het gaat vandaag niet over de kapper
Nee het gaat om het gerecht kapsalon
Wat Lex vandaag bedacht heeft te koken
Ik moest er zelfs speciale schaaltjes voor kopen

`Ja El de presentatie wil ook wat 
Haha tja je hoort mij niet klagen ´Wat the Chef wants He gets "

500 gram frites home made
500 gram kipkebab of shoarma home made
100 gram gerapste kaas
100 gram sla
knoflooksaus ook home made off course
Pepertje
Paprika
Rode ui en een gewone ui


Bak de frites even voor en laat ze afkoelen zet je vet wat hoger en bak dan de frietjes daarna af 
Doe wat boter of olijfolie in een pan en bak het vlees hierin goudbruin.
Snij ondertussen de paprika in smalle reepjes en  snipper de uitjes fijn
Bak die samen met het klein gesneden pepertje even mee met het vlees
Bedek de bodem van een schaal - diep Bord met de frites.
Doe hieroverheen het vlees met de parika ui pepertje
En doe daarover de kaas.
Zet de schaal in de oven op 200 graden C. tot de kaas is gesmolten
Haal de schaal uit de oven en bestrooi met sla
Garneer royaal -zeer royaal- hihi met knoflooksaus en naar smaak met sambal of zoet zuur




Geen opmerkingen:

Een reactie posten