woensdag 21 december 2016

Hello Gers

Vandaag in de Focus ` Hello Gers ....

Lex heeft zijn kerstpakket al binnen
Tis net als vorig jaar een Rotterdams pakket van Hello Gers





"Vorig jaar was het kerstpakket best goed ontvangen dachten we .We waren er groos op.Dit is ook weer zo'n groosdoos. Hellogers "hilarisch of-nie-dan ?

Nu kennen we wel effe alle producten uitleggen ,maar daar kommiewel uit.We moeten effe iets serieus bespreken . Je zou kunnen zeggen dat ze 't eindelijk beginnen te snappen in dat buitenland daaro.Ons ROTOWN is gewoon een wereldstad



Zoals Martin van Waardenburg al zei "Al die toeristen komen van 020 naar Rotje Knor straks .Dat motten we niet.Pleurtop naar je ouwe vetrouwde bestemmingen blijf daar lekker heen gaan ..

Wij zijn niet van het pad af maar in dit pakket zitten dus allemaal spaanse happies,Om een signaal af te geven naar die toeristjes op zijn plat Rotterdams : Donderstraalt een eind op hier ! Breek me de bek niet verder open.



Tebbie te doen dan ?? Nou geniet ( nu het nog ken)Toeristloos van de kerst ga lekker winkeltjes kijken in de koopgoot, genieten met de familie en bijladen voor 2017.We hebben het geflikt in 2016.We mogen heul erg groos zijn op dit bedrijfsresultaat en volgend jaar gaan we alleen maar verder.



Namens Auto Hoogenboom een hele fijne kerst toegewenst ........





Hahaha de verpakking alleen al is al leuk ...

Dat was al lachen en dat word vast ook smullen
Ben heel benieuwd wat ik voor pakket zal krijgen heb 3 banen dus wat zal ik binnen lopen
Haha of niet !!!
Maar dees is in tha pocket ...