woensdag 31 juli 2013

Vertrouwen of niet ...............

Vandaag in de Focus "Vertrouwen of toch niet ....

Update van Alex de Jong Cardioloog was tevree met het hartfilmpje
Maar Lex z,n bloeddruk is nog te hoog onderdruk was 95/141
Dus hij zei je ene medicijn moet omhoog die gaan we verdubbelen ! En dus recept mee en na het ziekenhuis meteen naar de apotheek , waar hij exact dezelfde dosis krijgt als hij al had lex geeft meteen aan Euh het moet de dubbele dosis zijn !!
Nee hoor meneer hier staat echt 8 mg per dag dus moet u 2 x daags 4 mg slikken .
Okay zei Lex dus die neemt de gegeven medicijnen mee met in z,n achterhoofd zal wel al blijft de hoeveelheid zo hetzelfde  !
We waren er toch niet helemaal gerust op en om nou uit eigen houtje 4x 4 mg te gaan slikken leek ons niet goed , dus Tante Ellen kroop weer ff in de telefoon ahum krijg je eerst een bandje keuzemenu en ja wel na wat wachten iemand aan de lijn die van de situatie niet veel snapte ik leg het 3 x uit en ze zegt "dit gaat boven m,n pet momentje ik vraag het even na !
Muziekje en Tante Ellen wordt al slightly steamy goed krijg ik dit keer de juiste afdeling aan de lijn die me meteen zegt ik snap wel hoe het zit hoor mevrouw 'Maar wat was u vraag ??
Grrr okay ben de rotste niet dus ik vraag de cardioloog zei dat m,n man z,n medicatie omhoog moest en we hebben net meteen het recept opgehaald maar daar is de dosering hetzelfde van !!
Hoe zit dat ? hij slikteal 8 mg per dag en volgens de cardioloog moet hij dan verdubbelen dus zou hij 16 mg moeten gaan slikken .
Heeft u een moment ik vraag het even na of mag ik u ook terug bellen daarover , ja hoor bel maar terug ..................ring ring hallo tja dan heeft de cardioloog het niet helemaal goed bekeken of begrepen want 8 mg is de max die u mag slikken hij dacht dat u er pas 4 mg van slikte .
Dus eigenlijk moet u man er nu een ander medicijn bij maar dat kunt u aanstaande vrijdag overleggen met de cardioloog van het Maasstad ziekenhuis !!!!!!!!!!
Beetje slordig dat de Dokter niet goed gekeken heeft wat m,n man slikt met de lijst van zijn medicatie voor z,n neus
Ik zeg wel goed dat m,n man niet klakkeloos 16 mg is gaan slikken dan he !! ja mevrouw dat had zeker niet goed gegaan inderdaad fijn dat u beiden zo oplettend bent !!  
Hmmm lekkr vertrouwen in de cardioloog van hier nu maar niet heus , Lex is zijn patiĆ«nt via de Hartrevalidatie  maar als het ff moeilijk wordt dan mag Lex het op lossen met de cardioloog van het maasstad  beetje vreemd !